Parelstralen

Home | Parelstralen

Ecologisch

Tijd- en kostenefficiënt

Diverse sectoren

Parelstralen wordt ingezet om het oppervlak van materialen zoals rvs, aluminium en hardhout minutieus te behandelen. Deze methode, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuivere, ronde glasparels, staat bekend om zijn delicate benadering, ideaal voor het verfraaien en zuiveren van uw kostbare componenten. Vooral in industrieën waar precisie centraal staat, bewijst parelstralen zijn onmisbare waarde door het creëren van een uniforme afwerking zonder de integriteit van het materiaal te schaden. Bij Flancco, ons bedrijf in Beervelde, geloven we in een aanpak waarbij kwaliteit voorop staat.

Informeer naar onze mogelijkheden binnen uw sector

Waarom kiezen voor parelstralen? 

Ons professioneel straalbedrijf hanteert parelstralen niet alleen als een techniek maar als een manier om uw productieproces te verhogen. De voordelen spreken voor zich: parelstralen zorgt voor een zachtere behandeling van oppervlakken, waardoor uw onderdelen langer meegaan zonder de angst voor beschadiging. Door onze expertise in droogijsstralen bieden we ook alternatieven die uw productieproces kunnen diversifiëren. Bovendien staat reinigen zonder schade centraal in onze dienstverlening, waarbij we zowel het milieu als uw materialen beschermen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wacht niet langer om de efficiëntie en duurzaamheid van uw productieprocessen te verhogen. Bij Flancco staat ecologie voorop, waardoor u niet alleen investeert in de kwaliteit van uw producten, maar ook in de toekomst van onze planeet. Misschien wilt u meer weten over de werking van stralen met glasparels? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons samen werken aan een oplossing die past bij uw behoeften.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV