Reinigen zonder schade

Home | Reinigen zonder schade

Ecologisch

Tijd- en kostenefficiënt

Diverse sectoren

Bent u op zoek naar een manier om uw apparatuur te laten reinigen zonder schade toe te brengen? Flancco uit Beervelde specialiseert zich in droogijsstralen, een techniek waarbij CO₂-deeltjes sublimeren van vaste stof naar gas, waardoor uw apparatuur onberispelijk schoon wordt zonder enige schade of restwater. Ons deskundig team garandeert een snelle en efficiënte service, waardoor u kunt rekenen op een veilige en grondige reiniging van uw apparaten en machines, zonder de nadelen van traditionele reinigingsmethoden.

Informeer naar onze mogelijkheden binnen uw sector

Uw apparatuur veilig en schoon dankzij reinigen zonder schade

Laten reinigen zonder schade biedt tal van voordelen, van verhoogde veiligheid in elektrische omgevingen tot milieuvriendelijkheid door het ontbreken van afvalwater. Onze methode met droogijsstralen is ideaal voor het verwijderen van diverse soorten vuil, zoals voedselresten, olie, vet, lijm en inkt. Dit maakt het geschikt voor verschillende sectoren, waaronder de voedingsindustrie en productiebedrijven. Kies voor de diensten van ons professioneel straalbedrijf om uw apparatuur en faciliteiten te onderhouden en optimaliseer uw productieprocessen door tijdig te reinigen zonder schade!

Contacteer onze onderneming

Heeft uw apparatuur een grondige, veilige reiniging nodig? Vul dan nu ons contactformulier in. Bij Flancco staan we klaar om u te helpen met onze expertise in reinigen zonder schade en onze speciale service voor non-destructive testing. Vertrouw op onze milieuvriendelijke, veelzijdige en kostenefficiënte reinigingsoplossingen om uw bedrijf vooruit te helpen.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV