Stralen met glasparels

Home | Stralen met glasparels

Ecologisch

Tijd- en kostenefficiënt

Diverse sectoren

Stralen met glasparels is een essentiële behandeling voor materialen zoals rvs, aluminium en hardhout. Deze techniek, uitgevoerd door Flancco in Beervelde, gebruikt fijne glasparels om oppervlakken efficiënt te reinigen en te verfraaien zonder het basismateriaal te beschadigen. Stralen met glasparels is perfect voor sectoren die hoge eisen stellen aan oppervlakteafwerking.

Informeer naar onze mogelijkheden binnen uw sector

Ontdek de veelzijdige voordelen van stralen met glasparels

De voordelen van stralen met glasparels spreken voor zich: een esthetisch aantrekkelijke, gladde afwerking, geen schade aan zachte materialen, en een perfecte voorbereiding op verdere behandelingen zoals coaten of schilderen. Bij Flancco gebruiken we deze methode ook voor effectieve roestverwijdering en ontbramen, wat leidt tot veiligere en duurzamere eindproducten. Bovendien biedt ons straalproces met glasparels een milieuvriendelijk alternatief door het vermijden van schadelijke chemicaliën. Naast glasparelstralen hebben wij ook uitgebreide expertise in droogijsstralen. Daarnaast beheersen wij andere technieken voor parelstralen. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan reinigings- en afwerkingsdiensten aanbieden.

Contacteer ons en geniet van onze service

Zoekt u een professioneel straalbedrijf dat gespecialiseerd is in stralen met glasparels? Flancco is uw ideale partner. Bel ons nu via het nummer 003293427955 voor meer informatie en laat ons u helpen de kwaliteit en duurzaamheid van uw producten te verbeteren. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV