Machines in voedingsindustrie reinigen

Home | Reinigen van voedingsinstallaties

Machines in de voedingsindustrie laten reinigen is cruciaal voor het handhaven van de voedselveiligheid en productiekwaliteit. Bij Flancco, onze onderneming uit Beervelde, begrijpen we dit belang en bieden wij geavanceerde oplossingen om uw machines efficiënt en grondig te reinigen. Onze methodes zorgen niet alleen voor een veilig reinigen van machines, maar zijn ook milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzamere productieomgeving.

Onze aanpak om machines in de voedingsindustrie te reinigen

Een groot voordeel van droogijsstralen is dat er geen (chemische) toevoegingen zijn. De zuivere CO₂ sublimeert na het stralen waardoor er – behalve het losgestraalde vuil – geen producten achterblijven op de installatie. CO₂-stralen is werkt voor vele soorten voeding, en is met voorsprong de ideale techniek om resten te verwijderen. Droogijsstralen is een droge manier van ecologisch reinigen, er komt dus geen vocht in uw installaties.

De voordelen van uw machines door ons te laten reinigen

Droogijsstralen heeft meer voordelen die andere technieken niet hebben voor het reinigen van machines in de voedingsindustrie:

  • Omdat er geen vocht in uw elektrische installaties komt is het reinigen onder (laag-)spanning een mogelijkheid.
  • Droogijsstralen is niet-abrasief. Uw componenten worden dus niet beschadigd.
  • Er dienen – op eventuele afschermingen na – geen onderdelen gedemonteerd te worden in de kast.
  • Geen rondvliegend of achterblijvend straalmiddel. Aangezien droogijs sublimeert, blijft er geen straalmiddel achter in de installatie of de omgeving.

De medewerkers van ons professioneel straalbedrijf vertellen u graag meer over de verdere voordelen van machines in de voedingsindustrie te laten reinigen.

Zet vandaag nog de stap naar een schonere toekomst

Wacht niet langer om het productieproces binnen uw sector te verbeteren. Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw machines in de voedingsindustrie optimaal kunnen reinigen. Wij zijn bereikbaar via het nummer 003293427955. Laat ons u helpen tijd en kosten te besparen terwijl u uw milieu-impact vermindert.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV