Ecologisch industrieel reinigen

Home | Ecologisch industrieel reinigen

Ecologisch

Tijd- en kostenefficiënt

Diverse sectoren

Ecologisch industrieel laten reinigen wordt steeds belangrijker in onze moderne wereld. Flancco in Beervelde, uw expert in droogijsstralen, biedt u een milieuvriendelijke reinigingsmethode die ideaal is voor verschillende industriële toepassingen. Door gebruik te maken van gerecupereerde CO₂ in de vorm van droogijs, garanderen we een veilige, efficiënte en vooral ecologische reiniging van uw installaties, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of water, waardoor geen afvalwater of bijkomend afval wordt geproduceerd.

Informeer naar onze mogelijkheden binnen uw sector

Wat zijn de pluspunten van ecologisch industrieel laten reinigen?

Bij Flancco zetten we ons in voor milieuvriendelijk industrieel reinigen door gebruik te maken van CO₂ -pellets die veilig vuil verwijderen zonder restafval achter te laten. Onze methode van droogijsstralen is niet alleen veilig en schoon, maar ook bijzonder kostenefficiënt en veelzijdig, geschikt voor een reeks materialen inclusief gevoelige machines in diverse sectoren. Het directe sublimatieproces van droogijs zorgt voor een snelle, droge reiniging zonder downtime, waardoor uw productieproces na reiniging meteen kan worden hervat. Wij bieden expertise in het reinigen van machines in de voedingsindustrie en branches, waarbij we de hoogste ecologische standaarden handhaven.

Contacteer ons vandaag nog per telefoon

Overweegt u de overstap naar milieuvriendelijk industrieel reinigen? Neem dan telefonisch contact op met ons, uw professioneel straalbedrijf, voor een efficiënte oplossing met oog voor duurzaamheid. Bedrijven in verschillende sectoren hebben ons reeds ingeschakeld. Wij zijn bereikbaar via het nummer 003293427955. Zet vandaag nog de stap naar ecologisch industrieel reinigen met Flancco en draag bij aan een duurzame toekomst.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV