Reinigen van een hoogspanningscabine

Home | Preventief reinigen van hoogspanningscabines en transfo’s

Het laten reinigen van uw hoogspanningscabine met droogijsstralen is de ideale oplossing. Flancco, onze onderneming uit Beervelde, specialiseert zich in het reinigen van hoogspanningscabines met deze techniek, die veiligheid en functionaliteit garandeert zonder schade toe te brengen aan de elektrische kasten. Wij zorgen voor een grondige en deskundige reiniging die de levensduur en prestaties van uw installaties verbetert.

Nauwkeurig én veilig een hoogspanningscabine laten reinigen

Cabine vervuild met stof

Wij kunnen bij lichte vervuiling de reiniging uitvoeren onder spanning en spanningsloos. Onder spanning (tot 15000 V) wordt het stof met geïsoleerde stofzuigers verwijderd vanuit de cellen, op transfo’s en op de vloer.

Cabine vervuild met meer dan stof

Bij een vervuiling met meer dan enkel stof kan enkel spanningsloos gereinigd worden. Er bestaan verschillende technieken voor het reinigen van een hoogspanningsinstallatie. Het reinigen van elektrische kasten en hoogspanningscabines met droogijsstralen kent meerdere voordelen:

  • Het is een volledig droge methode, waardoor er geen risico is op vochtschade aan uw installaties.
  • Deze techniek maakt reiniging onder laagspanning mogelijk en verwijdert effectief allerlei soorten verontreinigingen zoals stof, olie en schimmel.
  • Daarnaast is droogijsstralen non-abrasief, waardoor uw componenten onbeschadigd blijven.
  • Na de reiniging kunt u de installatie direct weer gebruiken, wat downtime minimaliseert.

Het wisselen van de filters in de hoogspanningscabine is een onderdeel van een goed onderhoud. Wij kunnen deze filterwissel uitvoeren bij de reiniging. De reiniging gebeurt meestal op de site bij de klant. Het is evenwel mogelijk ons (onderdelen van) hoogspanningsinstallaties op te sturen om te laten reinigen in onze labo’s.

Cabine met brandschade

Heeft u een brand of een andere calamiteit gehad in uw hoogspanningscabine? Ook dan helpen wij u graag verder. Wij staan klaar voor de reiniging van transformatoren, elektrische kasten en meer.

Vertrouw op onze professionals

Als professioneel straalbedrijf biedt Flancco hoogwaardige service voor de reiniging van transformatoren. Onze methoden met droogijsstralen zijn milieuvriendelijk, veelzijdig en ontworpen om tijd en kosten te besparen. Bent u geïnteresseerd in een deskundige reiniging van uw hoogspanningscabine? Vraag nu een offerte aan en ervaar de voordelen van onze gespecialiseerde reinigingsservices.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV