Reiniging na een brand

Home | Reconditonering van professionele installaties

De reiniging van machines na een brand is niet alleen noodzakelijk, maar ook urgent. Flancco uit Beervelde gebruikt droogijsstralen voor effectieve reiniging na een brand, waarmee zowel roet als de gevolgen van oxidatie effectief worden verwijderd. Dit proces verlengt significant de levensduur van uw apparatuur en installaties. Wij zorgen voor een grondige reiniging na een brand, die uw machines weer als nieuw maakt en verdere schade voorkomt.

Reiniging na een brand zorgt voor essentieel herstel van uw machines 

Elektrische en elektronische installaties dienen na een schadegeval grondig te worden gereinigd om schade op korte en lange termijn te vermijden. Op korte tijd zal het vocht schade creëren, doch ook op lange termijn kan bijvoorbeeld onder invloed van roet het toestel intern kapot corroderen. Flancco beschikt hiervoor over een reinigingslabo waar we professionele installaties veilig kunnen reinigen, drogen, ontgeuren en nadien geconditioneerd opslaan. Wij kunnen de electro bij u (laten) ophalen, voeren de reiniging uit en sturen de componenten terug. Enkele voorbeelden van installaties die we reconditioneren:

  • Computers en servers
  • Professionele beeld- en geluidsapparatuur
  • (Elektronen)microscopen
  • Professioneel keukenmateriaal
  • Professionele tuinmachines
  • Automaten
  • DJ-materiaal

Indien droogijsstralen niet de juiste oplossing is zullen wij een andere methode toepassen (ultrasoon bijvoorbeeld). Wij zijn hiervoor erkend bij de gekende verzekeringsmaatschappijen. Voor bijkomende saneringswerken aan het gebouw werken we samen met onze collega’s van Damage Control – de specialist in brand- en waterschadesanering.

Het reinigen en de reconditionering van machines na een brand met droogijsstralen kent meerdere voordelen: het is een droge methode die geen extra vocht introduceert, waardoor er geen risico is op waterschade aan uw componenten. Droogijsstralen verwijdert efficiënt diverse soorten vervuiling zoals stof, lijm en olie zonder uw componenten of reactoren te beschadigen. Deze niet-abrasieve reinigingswijze zorgt voor een zachte, maar grondige schoonmaak, waardoor uw machines behouden blijven.

Vertrouw op ons voor een grondige en veilige reiniging

Als professioneel straalbedrijf biedt Flancco geavanceerde diensten voor het reinigen van machines na een brand. Onze methoden zijn milieuvriendelijk, veelzijdig en tijdsefficiënt, waardoor we snel reageren op uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte of meer informatie over onze diensten na een brand. Laat Flancco uw partner zijn in de reconditionering van uw apparatuur na een brand. 

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV