Reiniging van schakelkasten

Home | Preventief reinigen van schakelkasten en elektrische componenten

Voor de reiniging van schakelkasten biedt Flancco uit Beervelde een superieure service met droogijsstralen, een methode die ideaal is voor het reinigen van elektrische onderdelen. Deze techniek veroorzaakt geen vochtigheid en gebruikt geen chemicaliën, wat essentieel is voor het behoud van uw apparatuur. Vertrouw op ons voor de reiniging van uw schakelkasten, die zowel als preventief onderhoud als na brandschade kan worden uitgevoerd.

De reiniging van schakelkasten is essentieel voor bedrijfszekerheid

Reinigen van elektrische onderdelen met droogijsstralen brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is een droge reinigingsmethode die geen vocht introduceert, waardoor het mogelijk is om onder spanning te reinigen. Onze techniek verwijdert diverse vervuilingen zoals stof, lijm en olie zonder schade aan uw componenten aan te brengen. Na het reinigingsproces, dat geen demontage vereist, kunt u uw installatie direct weer in gebruik nemen, zonder overgebleven straalmiddel. Het wisselen van de filters in de schakelkasten is een onderdeel van een goed kastonderhoud. Wij kunnen deze filterwissel uitvoeren bij de reiniging. De kastreiniging gebeurt meestal op de site bij de klant. Het is evenwel mogelijk om ons schakelkasten op te sturen om te laten reinigen in onze labo’s. Als uw professioneel straalbedrijf staat Flancco klaar met droogijsstralen voor de reiniging in de elektrische sector. Onze diensten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook divers inzetbaar en tijd-efficiënt.

Contacteer ons vandaag nog en bespreek onze opties

Bent u klaar om de veiligheid en efficiëntie van uw elektrische systemen te verhogen? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 003293427955. Contacteer ons voor de reiniging van niet alleen schakelkasten, maar ook voor andere elektrische installaties. Ontdek hoe onze reiniging uw schakelkasten en andere elektrische componenten transformeert.

ONTDEK ONZE ANDERE ACTIVITEITEN

industrieel schilderen

CONTACTFORMULIER

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Flancco BV